Coloraines Band

Propera estació: la Festa

img

La Coloraines Band presenta un repertori propi de creació amb una únic idea al cap: entendre  la festa d’una manera divertida, animada, amb molt de ritme i plena de jocs i sorpreses.

Amb aquesta idea, es troben a l’escenari 4 bojos de l’animació i amants de la bona música, presentant un viatge musical amb cançons inèdites i d’estils molt diferents que faran ballar a grans i petits.

La Festa t’endinsa en un viatge desenfrenat on viuràs la festa a ritme de la Coloraines Band amb un munt de jocs i cançons que et sorprendran! Proposem un viatge molt especial amb una nau que va a pedals, per tal d’arribar al país del Coloraines on sempre fa bon dia.

Aquest viatge el farem a ritme de la polka de la k i tenint en compte que perquè la festa sigui complerta haurem d’aprendre la paraula màgica:  Komballatupapaué.

Ens posts demanar el disc que conforma l’espectacle i te’l farem arribar en format digital.

Amb aquesta idea, es troben a l’escenari 4 bojos de l’animació i amants de la bona música, presentant un viatge musical amb cançons inèdites i d’estils molt diferents que faran ballar a grans i petits.

La banda. Qui som

img

La Coloraines Band té els seus inicis a l’any 2.006. En aquest moment s’inicia un projecte per portar les cançons populars a les festes majors d’una forma molt personal i adaptada als moments que corrien. Després de dos anys vam fer un pas endavant amb l’entrada a la formació d’en Mr. Jones (Keco Pujol) on la formació es va reduir a músic i animador però es va presentar un espectacle amb cançons inèdites que tenien molta força i energia i que captivaven a grans i menuts. Les cançons eren actuals i pretenien portar el món de l’animació infantil al món musical en el qual vivien els més menuts de la casa. Després de 14 anys plens d’aventures, bolos, anècdotes i mil històries viscudes tornem a donar una cop d’aire fresc presentant un nou format de banda on la música pren protagonisme i amb una aire molt més “roquero”. Avui us presentem una banda formada per 3 músics i un animadors que us faran gaudir d’un moment inoblidable però…….

img

La Banda

img

La Banda està forada per músics professionals que volen aportar la seva experiència a la posada en escena de l’espectacle. Els musics que formen la banda son músics professionals que tenen d’altres projectes, en format banda, per a públic adult però que es prenen la Coloraines Band com un espai d’aire fresc per a la seva música i on poden relacionar-se amb el públic des del somriure i la claredat que dona el sol a les places on actuem

SENYOR TARONJA

Bateria

Sr. Taronja, és l’encarregar de marcar el ritme de la banda amb les seves baquetes i el seu somriure. En Micky és un bateria professional que ha passat per infinitat de grups aportant tota la seva experiència a la Coloraines Band

Senyor Verd

Baix i veus

Sr. Verd, el temps i el compàs que ens fa ballar. En Carles és la música en el seu global i ha destacat en diferents bandes de rock amb aire tradicional irlandès i és un especialista en la formació musical. Ens aporta la correcció musical i és l’oïda de la banda

SENYOR VERMELL

Guitarra i veu

Sr Vermell, la melodia de la banda personalitzada amb els seus pedals i la seva força. En Marc ha estat sempre al front de diferents bandes de rock i aporta el swing i el rock and roll

SENYOR SANTI

Percusió

De petit ballava les cançons del Coloraines, ara formo part d’aquesta banda! I per això estic aquí, per aprendre a ser pallasso, animar nens, adults, festes, passar bones estones, unir gent i, és clar, fer unes quantes ximpleries de mentres, que d’això es tracta!

Les nostres cançons

img
650

Actuacions

20

Anys

1350

Participants

img

Pots demanar més informació dels nostres events i les nostres festes en la pàgina de contacte.

Contacta'ns