Coloraines Band

Qui som

img

Després d’anys com a Colorines i fent espectacles de cabaret al 2.002 va pujar a l’escenari, com a mestre de cerimònies de la programació familiar al Poliorama. Allà va viure 10 anys on cada diumenge intentava omplir el món de colors.

Al 2.006 va crear la Coloraines Band, un projecte que pretenia portar cançons populars a les festes majors d’una forma molt personal i adaptada als moments que corrien. Després de dos anys vam fer un pas endavant amb l’entrada a la formació d’en Mr. Jones (Keco Pujol) vam presentar un espectacle amb cançons inèdites que tenien molta força i energia, i que captivaven a grans i menuts.

Després de 20 anys plens d’aventures, bolos, anècdotes i mil històries viscudes tornem a donar una cop d’aire fresc presentant un nou format de banda on la música pren protagonisme i amb una aire molt més “roquero”.

L'espectacle

img

Després de 20 anys plens d’aventures, bolos, anècdotes i mil històries viscudes tornem a donar una cop d’aire fresc presentant un nou format de banda on la música pren protagonisme i amb una aire molt més “roquero”. i amb aquesta il·lusió presentem l’espectacle:

La Coloraines Band entenen la festa d’una manera divertida, animada, amb molt de ritme i plena de jocs i sorpreses. Amb aquesta idea, es troben a l’escenari uns bojos de l’animació i amants de la bona música, presentant un viatge musical amb cançons inèdites i d’estils molt diferents que faran ballar a grans i petits.

20 anys de colors!! t’endinsa en un viatge desenfrenat on viuràs la festa a ritme de la Coloraines Band amb un munt de jocs i cançons que et sorprendran! Proposem un viatge molt especial

Aquest viatge el farem a ritme de la polka de la k i tenint en compte que perquè la festa sigui complerta haurem d’aprendre la paraula màgica: Komballatupapaué

Amb aquesta idea, es troben a l’escenari 4 bojos de l’animació i amants de la bona música, presentant un viatge musical amb cançons inèdites i d’estils molt diferents que faran ballar a grans i petits.

La Banda

img

EL COLORAINES (Òscar Angosto)

Veu

El Coloraines és l’animador de la Coloraines Band des dels seus inicis. Educador de professió i animador per vocació s’inicia formant part de la companyia de teatre CTT de L’Hospitalet de Ll, fent col·laboracions amb altres companyies de teatre de la ciutat. Ha participat en diferents espectacles de companyies com Comediants, Temps de Teatre, Pànic Teatre, Únics produccions, etc. Mestre de cerimònies de la programació familiar Viu el Teatre, al teatre Poliorama des de l’any 2002 fins el 2010. En Coloraines el pots trobar fent d’speaker, màgia o simplement fent qualsevol animació que tingui com a públic a infants i les seves famílies.

Senyor Verd

Baix i veus

Sr. Verd, el temps i el compàs que ens fa ballar. En Carles és la música en el seu global i ha destacat en diferents bandes de rock amb aire tradicional irlandès i és un especialista en la formació musical. Ens aporta la correcció musical i és l’oïda de la banda

SENYOR VERMELL

Guitarra i veu

Sr Vermell, la melodia de la banda personalitzada amb els seus pedals i la seva força. En Marc ha estat sempre al front de diferents bandes de rock i aporta el swing i el rock and roll

SENYOR BLAU

Percusió

De petit ballava les cançons del Coloraines, ara formo part d’aquesta banda! I per això estic aquí, per aprendre a ser pallasso, animar nens, adults, festes, passar bones estones, unir gent i, és clar, fer unes quantes ximpleries de mentres, que d’això es tracta!

Les nostres cançons

img
650

Actuacions

20

Anys

1350

Participants

img

Pots demanar més informació dels nostres events i les nostres festes en la pàgina de contacte.

Contacta'ns